Η εταιρία STYLE ΕΠΕ αποτελεί μία πρωτοποριακή και καινοτόμα πρόταση στον τομέα της διακόσμησης και εμπορίας υάλινων ειδών υψηλής ποιότητας.

Η STYLE ΕΠΕ έχοντας αποκτήσει όλες τις πιστοποιημένες άδειες, λειτουργεί με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διαθέτει κάθετη παραγωγική μονάδα που στεγάζεται σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου (ΒΙ.ΠΕ.Θ.).

Οι άψογες προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας και παραγωγής, καθώς και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθιστούν την STYLE ΕΠΕ ικανή να ανταγωνιστεί αξιόλογες επιχειρήσεις της Ευρώπης.

Προτεραιότητα της STYLE ΕΠΕ είναι να προσφέρει δημιουργικές προτάσεις με άψογη ποιότητα στο προϊόν του εκάστοτε πελάτη, τέλεια προσαρμοσμένες στις δυνατότητες και στις ανάγκες του.

Τέλος, πέρα από την υψηλή ποιότητα και τους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους παραγωγής και παράδοσης, η STYLE ΕΠΕ καινοτομεί ακόμα μια φορά με νέες ιδέες στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών. Δημιούργησε ένα επιτελείο συνεργατών για την κατασκευή και παραγωγή μοναδικών προϊόντων (φιάλες-βάζα) αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη που θέλει να καινοτομήσει στη συσκευασία των προϊόντων του.