ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ,

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Από την έναρξη της δραστηριότητας μας ως Forma Glass το 1987 φτάσαμε στην STYLE GLASS IKE το 2018, έχοντας γράψει για πάνω από 30 χρόνια, σελίδες γεμάτες αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα και καινοτομίες στον τομέα της Διακόσμησης και της Εμπορίας Γυάλινης Συσκευασίας & Ειδών Σερβιρίσματος HO.RE.CA..

Τα σημαντικότερα διαπιστευτήριά μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας που μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή. Η διακόσμηση και η εμπορία γυάλινης συσκευασίας και ειδών σερβιρίσματος HO.RE.CA. στην Ελλάδα είναι πλέον συνώνυμα της Style.

Σήμερα, με τη μετονομασία σε STYLEGLASS ΙΚΕ ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας στους πελάτες και συνεργάτες μας: να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε μέσα από τη συστηματική Έρευνα & Ανάπτυξη, να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη και νέα τάση στο design, να εξασφαλίζουμε κάθε απαραίτητη πιστοποίηση* ώστε να συμβαδίζουμε με τις διεθνείς προδιαγραφές, να διατηρούμε σταθερό τον τίμιο λόγο της σχέσης «ποιότητα προς τιμή» για τους πελάτες μας και να μην πάψουμε να θεωρούμε ότι για μας η έννοια «Πελάτης» έχει το ίδιο ειδικό βάρος με την έννοια «Συνεργάτης».

Η γνώση των τεχνικών στη διακόσμηση γυαλιού και πορσελάνης που κατέχει η εταιρία μας είναι μοναδική όχι μόνο στην Ελλάδα – το διεθνές πελατολόγιό μας το επιβεβαιώνει – με το δίκτυο συνεργατών μας σε όλον τον κόσμο να μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάθε διαθέσιμη λύση στην εμπορία των προϊόντων αυτών. H εξειδίκευσή μας επεκτείνεται πλέον και στη δημιουργία και κατασκευή συγκεκριμένης γυάλινης συσκευασίας κατά παραγγελία (custom made product), όπως και στη διαδεδομένη ως την πιο οικονομική μέθοδο συσκευασίας, αυτή της θερμοσυρρικνούμενης ετικέτας (Shrink Sleeve).

Με την στρατηγική της πλήρους καθετοποίησης των υπηρεσιών μας γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί: επιτυγχάνουμε οικονομίες κλίμακας με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους που μετακυλούμε στους πελάτες μας και  μπορούμε πλέον να τους προσφέρουμε 360Ο αντιμετώπιση των λύσεων που αναζητούν για τη συσκευασία των προϊόντων τους.

Για να είστε κι εσείς πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών των προϊόντων σας σε όλον τον κόσμο η STYLEGLASS θα είναι κοντά σας για να προσδώσει υπεραξία στα προϊόντα σας με περισσότερο… στυλ!

STYLEGLASS: ADDED STYLE FOR ADDED VALUE

*Πιστοποιητικό ISO 9001:2015