Τεχνολογία & Δημιουργία στην Υπηρεσία της Γυάλινης Συσκευασίας

Η εταιρία Style Ltd αποτελεί μία πρωτοποριακή και καινοτόμα πρόταση στον τομέα της διακόσμησης και εμπορίας υάλινων ειδών υψηλής ποιότητας. Άμεσος σκοπός της είναι να καλύψει  τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς στη διακόσμηση γυάλινων ειδών συσκευασίας Τροφίμων & Ποτών καθώς και επιτραπέζιων ειδών οικιακής χρήσης και HO.RE.CA., κάτω από νέα δομή λειτουργίας και εξοπλισμό.

Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων της Style Ltd για όλες τις τεχνολογικές και εικαστικές εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού της εξοπλισμού, την έχουν καταστήσει πλέον ως την κορυφαία εταιρία του κλάδου στη Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από την ανάληψη των πιο απαιτητικών και κορυφαίων από πλευράς αισθητικής έργων που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Για την εξασφάλιση της ποιότητας η Style Ltd έχει υιοθετήσει από το 2005  Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008. Με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή και μέσα από διαρκή αναζήτηση συστημάτων οικονομίας κλίμακας, έχει επιτύχει υψηλή ανταγωνιστικότητα στις τιμές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι τεχνικές εκτύπωσης της Style Ltd  είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες χάρη στην χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων διακόσμησης αλλά και μιας μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων εκτύπωσης. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι πως οι επιθυμίες τους θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Έπειτα από την επεξεργασία που επιδέχεται το οποιοδήποτε προϊόν, μετατρέπεται σε ιδιαίτερο και μοναδικό. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε εφαρμόζονται απευθείας πάνω στις γυάλινες επιφάνειες και τα χρώματα είναι ακίνδυνα για συσκευασία τροφίμων και ποτών.

Tα σχέδια τυπώνονται στα γυάλινα προϊόντα με απευθείας εκτύπωση και όχι με χάρτινες ετικέτες. Έτσι το σχέδιο (μακέτα) είναι τόσο ανθεκτικό όσο και το ίδιο το μπουκάλι. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφτίσει το σχέδιο σας ή να φθαρεί κατά την εμφιάλωση.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν : – Η μονιμότητα του σχεδίου (μακέτας) στο προϊόν. – Η αποφυγή φυσαλίδων, ρυτίδων ή σκισμένων γωνιών στη μακέτα. – Η αδιαβροχοποίηση του προϊόντος.  –  Η ανθεκτικότητα του προϊόντος στις κάθε είδους τριβές.  –  Η δυνατότητα περιμετρικής εκτύπωσης .  – Η δυνατότητα εκτύπωσης μικρής ή μεγαλύτερης ποσότητας τεμαχίων.

Η δουλειά μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων, από

τον επιχειρηματία, το δημιουργικό γραφείο και τέλος την εταιρία μας. Μαζί τους χτίζουμε ένα κοινό μέλλον, πάνω στη βάση της υγιούς συνεργασίας που θα έχει συνέχεια στο βάθος του χρόνου.

Στο πελατολόγιο της Style Ltd περιλαμβάνονται διαφημιστικά γραφεία , εταιρίες εμπορικές   , παραγωγής και μεταποίησης προϊόντων από την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Κίνα, ενώ η λίστα αυξάνεται με δυναμικούς ρυθμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις της Style Ltd βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη (ΒΙ.ΠΕ.Θ.), σε χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων. Είναι εφοδιασμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για κάθε καινούρια και εξειδικευμένη τεχνική εκτύπωσης, σε γυαλί ή πορσελάνη.

Η Style Ltd. Διαθέτει  όλη τη γκάμα των εξειδικευμένων τεχνικών στην παλέτα της και αντιλαμβάνεται κάθε φορά, ακόμα και την πιο ευφάνταστη δημιουργική και εικαστική ιδέα, ως μια νέα πρόκληση για να προσθέσει στυλ και αξία στη συσκευασία ενός προϊόντος.